FYSIOPILATES 2021Underviser: Fysioterapeut & Certificeret Pilatesterapeut Tina Plank

Antal deltagere: 7

Varighed: 60 min.


Fysioterapeutisk pilates:

Mandag kl.9.30-10.30


På vores Fysioterapeutiske Pilateshold introduceres du til grundprincipperne inden for Pilates, af én af vores dygtige og erfarne instruktører.

Du lærer at aktivere den dybe muskulatur, så som:

- Bækkenbund, lænd og mavemusker i kropskernen

- At bevæge dig i vejrtrækningsrytme

- At træne indefra og ud


Det er vigtigt at kropskernen er stærk, så du kan bevæge dig mest effektivt.

Gennem 'core-stabilisering' opbygger du et korset af styrke indefra, der er med til at beskytte rygsøjlen og de indre organer.

Især kernemusklerne der støtter og beskytter din lænd, dine underlivsorganer

Er du udfordret med delte mavemuskler er pilates målrettet mod at styrke det collagene væv og sikre dig optimal funktion.


Alle kan deltage på vores Pilates begynderhold, også hvis du har tilbagevendende skader, er hypermobil, gravid eller dyrker anden sport og blot vil supplere din træning.


Du kan deltage på vores Pilateshold for øvede, hvis du er bekendt med grundprincipperne og vejrtrækningen. Her introduceres foamrollers, elastikker, pilatesringe, redondobolde m.v. i træningen.

Vi kommer i den stående stilling hvor vi træner øvelser der er overførbare til hverdagsbevægelser - D.v.s. funktionel træning i hverdagen.


Træningen retter sig primært mod dysfunktioner i de neuromuskulære system, hvorfor det kræver at du er udredt af en fysioterapeut inden deltagelse på holdet.


På pilatesholdene er der 6-8 deltagere. Vi fokuserer på individuel instruktion og justering, så den enkelte får optimal vejledning.


En pilateslektion varer 60 minutter.


Pris: Der betales efter sygesikringens holdtræningstakst. Klik her for priser Det betyder du kan gå med en henvisning og uden en henvisning på holdet Der betales pr. måned. Regninger udsendes d. 1. i måneden. Regningen kommer pr. mail.

Sygeforsikringen "danmark" yder dog tilskud ligegyldigt om du har henvisning eller ej. Ifølge reglerne må vi ikke angive tilskudet, men henviser her til deres hjemmeside hvor tilskudets størrelse kan ses, klik her.Kom i kontakt med os

Her kan du skrive en besked til os, vi vender tilbage hurtigst muligt