NATURLIGT FLOW BASSINUnderviser: Psykomotorisk Terapeut og Bassinterapeut Stiner Hansen

Antal deltagere: 6-8

Varighed: 35 min.


Flow i vand er en træningsform inspireret af det amerikanske koncept CORE AWARENESS, hvor der arbejdes med kroppens naturlige og frie bevægelses mønstre gennem leg og spontane bevægelser.

Dette er en effektivt og blid tilgang til kroppens spændinger, hvor elementet VAND har en stor indflydelse på kroppens evne til at regenerere og derigennem mindske smerter.


Træningens opbygning: Naturligflow - fri bevægelse, øvelser og trænings intevaller med og uden redskaber til styrke og puls, balance træning og afspænding. Der vil i hele træningen være ekstra fokus på korrekt udførsel af bevægelser for at øge kropsbevidstheden og mindske skader.


Opstart uge 34

Onsdag kl. 16.15 -16.45: Naturligflow træning: Stiner Hansen


Bassinet på Bøgebakken er opvarmet til 34 grader, hvilket dæmper smerter, bedrer muskelfunktion og øger din mulighed for at bevæge dig.

Bassintræning er en meget aflastende træningsform. Træningen sigter på at arbejde hele din krop igennem og består af opvarmning, balance, udspændende og muskelstyrkende øvelser.


Praktisk: Du skal være selvhjulpen.

Der trænes i badetøj. Der skal tages bad før du går i bassinet. Da bassinet er aflåst er det vigtigt du møder 15 min før træning.

Pris: Almindelig holdtræningstakst jvf sygesikringens takster for praktiserende fysioterapeuter.


Vederlagsfrie diagnoser er uden egenbetaling Der ydes tilskud fra privatforsikringen Danmark på 51% T


Tilmelding og evt spørgsmål: Mail til kh.fys@mail.dk eller Telefon i telefontiden dagligt kl. 8-11 på 46404233.Kom i kontakt med os

Her kan du skrive en besked til os, vi vender tilbage hurtigst muligt