PULSING PILATES BARRE 2021Underviser: Tina Plank

Antal deltagere: 6-8

Varighed: 60 min.


Pulsing pilates er en progression af alm. pilates. Der lægges vægt på at genskabe korrekt holdning v.h.a. styrketræning, stræk efter yogaprincipper og viden. Med en kombination af pilates grundprincipper, ballet og styrketræning udfordres muskler, led og hjerne.Der fokuseres på korrekt justeret træningsteknik og justeringer undervejs i træningen.


Der trænes primært i stående stilling ved barren og spejle korregerer vi kroppen til korrekt holdning og korrekt brug af muskulaturen under træning. Tonus omkring core og bækkenbund genskabes og muskler tones.


Barren hjælper dig med balancen og holdningen og gør at du bedre kan fokusere på at få fat i de rette muskelgrupper, når du udfører en øvelse. Træningen fokuserer på Core med integreret bækkenbund, balder, lår og arme samt en velkoordineret tilpasset vejrtrækning og er syre-træning, som giver dig en stærk krop med tonede og slanke muskler.

Pulsing Pilates Barre er en funktionel orienteret træning.


På Pulsing Pilates er der 6

En lektion varer 60 minutter.


Pris: Der betales efter sygesikringens holdtræningstakst.

Det betyder du kan gå med en henvisning og uden en henvisning på holdet Der betales pr. måned. Regninger udsendes d. 1. i måneden og kommer pr. mail.


Sygeforsikringen "danmark" yder dog tilskud ligegyldigt om du har henvisning eller ej. Ifølge reglerne må vi ikke angive tilskudet, men henviser her til deres hjemmeside hvor tilskudets størrelse kan ses, klik her.Kom i kontakt med os

Her kan du skrive en besked til os, vi vender tilbage hurtigst muligt