SCLEROSEHOLDTræning i Varmtvandsbassin:

Vi har fra uge 1 2018 følgende bassinhold:

Tirsdag kl.9-9..40: niveau 3: Tina Plank

Tirsdag kl.9..40-10.20: Niveau 2: Tina Plank

Tirsdag kl.10.20-11.00: niveau 1: Tina Plank

Onsdag kl.15.15: Ole Kusk

Onsdag kl.15.50: Ole Kusk Onsdagkl.16.25: Ole Kusk

Onsdag kl. 17.00-17..45: Naturligflow træning: Stiner Hansen

Onsdag kl. 17..45-18.30: Naturligflow træning: Stiner Hansen


Bassinet på Bøgebakken er opvarmet til 34 grader, hvilket dæmper smerter, bedrer muskelfunktion og øger din mulighed for at bevæge dig. Bassintræning er en meget aflastende træningsform. Træningen sigter på at arbejde hele din krop igennem og består af opvarmning, balance, udspændende og muskelstyrkende øvelser. Ofte udført med redskaber.

Deltagerne bliver såvidt muligt niveau inddelt og øvelserne tilpasses den enkelte deltagers individuelle niveau Der vil være 6-7 deltagere i bassinet.


Tilmelding og evt spørgsmål: Mail til kh.fys@mail.dk eller Telefon i telefontiden dagligt kl. 8-11 på 46404233.


Undervisere:

Praktiserende fysioterapeut og bassinterapeut Ole Kusk. Ole har gennem en årrække undervist patienter i varmtvandsbassinet på Frederikssund sygehus igennem Rhumatikerforeningen.


Fysioterapeut, bassinterapeut, cert. Yoga og Pilates instruktør Tina Plank Tina har 20 års erfaring i genoptræning og arbejder med individuel øvelses progression. Så den enkeltes behov imødekommes.


Psykomotorisk terapeut og bassinterapeut Stiner Hansen. Stiner arbejder med naturligtflow i vand som udspringer fra et amerikansk koncept kaldet CORE AWARENESS. Stiner har speciale i blandt andet: smerte problematikker, afspænding og angst. Se nærmere under beskrivelsen.


Praktisk: Du skal være selvhjulpen. Der trænes i badetøj. Der skal tages bad før du går i bassinet. Da bassinet er aflåst er det vigtigt du møder 10 min før træning.


Pris: Almindelig holdtræningstakst jvf sygesikringens takster for praktiserende fysioterapeuter. Vederlagsfrie diagnoser er uden egenbetaling Der ydes tilskud fra privatforsikringen Danmark på 51%Kom i kontakt med os

Her kan du skrive en besked til os, vi vender tilbage hurtigst muligt