YOGAPATI 2020Underviser: Yogalærer Karen Deleuran

Antal deltagere: 4-5

Varighed: 60 min.

Tilknyttet fysioterapeut: Tina Plank

Onsdag kl.08:45: Terapeutisk yoga målrettet med FUNKTION

Onsdag kl.10.00: Terapeutisk Yoga målrettet mod SMERTE


Yogapati er yogaterapi til fysioterapeutiske problematikker. Hvorfor samarbejdet mellem fysioterapeut og yogalærer er højt prioriteret. Du visiteres til Yogapati af din fysioterapeut efter en indivinduel konsultation, som der følges op på efter aftale.


I samarbejde med din fysioterapeut vil Karen tilrettelægge undervisningen, så det er muligt at tage hensyn til de udfordringer du måtte have.


Herudover vil hun tage et mere helhedsorienteret syn din krop, da hun ved at der kan være nogle underliggende årsager, som du har overhørt, fordi kroppen helt naturlig kompenserer for ubalancer. De kan f.eks. være, at det du kommer med er lændesmerter eller ledsmerter, men måske har den igangsættende årsag været en chokerende oplevelse eller længere tid med stress.


Symptomer har med andre ord en række lag og for at du skal komme i balance og forblive i balance, så skal der arbejdes med alle lagene. Det er det vi bestræber os på i yogapati.


Der arbejdes blidt – både med lange stræk som i yin yoga, men også med lidt mere dynamiske og aktive bevægelser og stræk. Timen indledes altid med åndedrætsøvelser og afsluttes med afspænding.


Træningen retter sig primært mod dysfunktioner i de neuromuskulære system, hvorfor det kræver at du er udredt af en fysioterapeut inden deltagelse på holdet.


FUNKTION

Blid yoga hvor vi har fokus på at opnå større bevægelighed og smidighed i kroppen, men som altid i yoga indledes undervisningen med åndedrætsøvelser og afsluttes med afspænding/meditation.


SMERTE

Blid yoga hvor vi har fokus på at reducere fysisk og psykisk smerte/stress. Vi arbejder på at afspænde kroppen och sindet og på at opnå større bevisthed om sammenhængen. Der vil også være opmærksomhed på gode indsovnings-/ hvileøvelser og øvelser der kan hjælpe kroppen med at genopbygge sig, når du har svært ved at finde sove og rinde ro. Vi arbejder med åndedræts-, afspændings- og meditationsøvelser.


Pris: Der betales efter sygesikringens holdtræningstakst, se under priser.

Der betales pr. måned. Regninger udsendes d. 1. i måneden og kommer pr. mail. Sygeforsikringen "danmark" yder tilskud ligegyldigt om du har henvisning eller ej. Ifølge reglerne må vi ikke angive tilskudet, men henviser til priser hvor et link til deres hjemmeside med tilskudets præcise størrelse kan ses. Pt er tilskudet 51%.Kom i kontakt med os

Her kan du skrive en besked til os, vi vender tilbage hurtigst muligt