YOGAPATI 2021Underviser: Yogalærer Karen Deleuran og Gyn/Obs fysioterapeut Tina Plank

Antal deltagere: 3-6

Varighed: 60 min.

Onsdag kl.08:30: YogaPati smerte og stresshåndtering

Onsdag kl.09:45: YogaPati Stolehold

Onsdag kl.11.10: Fysioterapeutisk YogaPati


Yogapati er Yogaterapi til fysioterapeutiske problematikker. Hvorfor samarbejdet mellem fysioterapeut og yogalærer er højt prioriteret.

Du visiteres til YogaPati af din fysioterapeut efter en individuel konsultation, som der følges op på efter aftale.


I samarbejde med din fysioterapeut vil underviseren tilrettelægge undervisningen, så der tages hånd om dine individuelle udfordringer.


Underviseren har en holistisk/helhedsorienteret tilgang til din krop, da hun ved at der kan være nogle underliggende årsager, som du har overhørt, fordi kroppen helt naturlig kompenserer for ubalancer. De kan f.eks. være, at det du kommer med er lændesmerter eller ledsmerter, men måske har den igangsættende årsag været en chokerende oplevelse eller længere tid med stress.


Symptomer har med andre ord en række lag og for at du skal komme i balance og forblive i balance, så skal der arbejdes med alle lagene. Det er det vi bestræber os på i Yogapati.


Der arbejdes blidt – både med lange stræk som i yin yoga, men også med lidt mere dynamiske og aktive bevægelser og stræk. Timen indledes altid med åndedrætsøvelser og afsluttes med afspænding. Omdrejningspunktet er at finde ro fysisk og mentalt og på den måde nedsætte smerter, mobilisere dit bindevæv, kredsløb og lymfesystem.


Træningen retter sig primært mod dysfunktioner i de neuromuskulære system, hvorfor det kræver at du er udredt af en fysioterapeut inden deltagelse på holdet.


FUNKTION

YogaPati med fokus på at opnå større bevægelighed og smidighed i kroppen. Timen indledes med åndedrætsøvelser, kropsbevidsthed og afsluttes med afspænding/ meditationsøvelser.


SMERTE

YogaPati med fokus på at reducere fysisk og psykisk smerte/stress. Vi arbejder på at afspænde kroppen og sindet via balance i det autonome nervesystem.Du vil opnå større bevidsthed og få teknikker med hjem til at støtte op om dette ved siden af yoga timen. Der vil være opmærksomhed på gode indsovnings-/ hvileøvelser. Vi arbejder med åndedræts-, afspændings- og meditationsøvelser.


Stol:

YogaPati for dig der ikke kan komme på gulvet og lave YogaPati.

Yoga med fokus på åndredræt, smertefrihed, venepumpe og mobilitet i kroppen. Timen indledes med åndedrætsøvelser og afsluttes med en afspænding/meditation.


Kvindekroppen:

YogaPati for smertetilstande, stress og underlivsproblematiker.

Indledende åndedrætsøvelser hvor fokus er på bækkenbund og kernemusklernes hvilefunktion. Dynamiske rolig yogaøvelser, smidighed for bindevæv og led i og omkring hofter og rygsøjle fra haleben til nakke.

Der lægges fokus på øvelser du kan tage med hjem, øvelser der bedrer dine udfordringer. Vi arbejder med at fremme muligheden for god blodgennemstrømning, drænage og funktion.


Pris: Der betales efter sygesikringens holdtræningstakst, se under priser.

Der betales pr. måned. Regninger udsendes d. 1. i måneden og kommer pr. mail. Sygeforsikringen "danmark" yder tilskud ligegyldigt om du har henvisning eller ej. Ifølge reglerne må vi ikke angive tilskudet, men henviser til priser hvor et link til deres hjemmeside med tilskudets præcise størrelse kan ses. Pt er tilskudet 51%.Kom i kontakt med os

Her kan du skrive en besked til os, vi vender tilbage hurtigst muligt